lezen

Tijdschrift; mama


Les 1,  10 april:

Wie doet wat?

Anouk; inhoudsopgave, editorial

Stef; nieuwsbericht, advertentie

Marlot; column, interview

Bart; enquête, instructie

Niet maken; verslag, ingezonden brief


Stukje over 10-4-2014:

Vandaag hebben we een tijdschrift uitgezocht. We hebben het tijdschrift 'Mama'gekozen. We vonden dit tijdschrift leuk omdat het er fris uitziet en we meteen onze eigen fantasie erin kwijt konden. We hebben de taken verdeeld en dat ging goed. In het begin was er een beetje onenigheid over sommige onderwerpen, maar na een tijdje was alles verdeeld en hebben we allemaal twee onderwerpen. Het tweede deel van de les, zijn Bart en Stef begonnen met de voorkant en de indeling alvast een beetje gemaakt. Marlot is al begonnen met haar column en Anouk heeft in het logboek geschreven. Stef heeft al een reclame af gemaakt.




Indeling:

Blz 1 cover

Blz 2 reclame

Blz 3 editorial

Blz 4 inhoudsopgave

Blz 5 reclame

Blz 6 nieuws

Blz 7 interview

Blz 8 interview

Blz 9 recensie

Blz 10 recensie

Blz 11 reclame

Blz 12 column

Blz 13  instructie

Blz 14 enquete

Blz 15 reclame

Blz 16 achterkant


Les 2

Deze les heeft Marlot haar interview gemaakt. Bart zijn enquête gemaakt, Stef is begonnen aan zijn nieuwsbericht en Anouk aan haar editorial. Iedereen heeft hard gewerkt.


Les 3

We hadden een plusuur van meneer Kariouh. In dit uur heeft Anouk de voorpagina gemaakt. Marlot heeft haar interview afgemaakt. Stef heeft reclame gemaakt en Bart heeft zijn enquete gemaakt.


Les 4

Deze les heeft Anouk de inhoudsopgave gemaakt. Marlot heeft haar interview in het tijdschrift gezet en begonnen aan haar column. Stef heeft een nieuwsbericht gemaakt. Bart was naar een honkbaltoernooi.


Les 5

Anouk heeft de inhoudsopgave verder gemaakt. Bart was ziek. Marlot is begonnen aan haar column en stef heeft nog meer reclames gemaakt.


Les 6

Anouk heeft haar mooiste momenten met gemaakt. Marlot heeft haar column en mooiste momenten gemaakt. Bart heeft zijn enquette, instructie en mooiste momenten met afgemaakt. Stef heeft zijn reclames en mooiste momenten met gemaakt.